STÚDIÓNKBAN AZ OKTATÁS HATÁROZATLAN IDEIG SZÜNETEL!

STÚDIÓNKBAN AZ OKTATÁS HATÁROZATLAN IDEIG SZÜNETEL!

bővebben

Stúdiónkban az oktatás határozatlan ideig szünetel

Kedves Vendégeink!

A koronavírus (COVID-19) miatt kialakult helyzetre való tekintettel 2020. március 14-től határozatlan ideig stúdiónkban mindennemű oktatást felfüggesztünk.

Ez idő alatt az irodai ügyintézés is szünetel. Telefonon és e-mail-ben csak korlátozottan leszünk elérhetőek, ezért kérünk Mindenkit, hogy ennek megfelelően csak a valóban sürgős esetekben keresse stúdiónk munkatársait. Webes felületeinken azonban naprakészek leszünk: minden fontos információt, így iskolánk újranyitásával, illetve a tanfolyamainkkal, foglalkozásainkkal kapcsolatos tudnivalókat elsődlegesen facebook és instagram oldalunkon, valamint honlapunkon teszünk közzé.

Megkezdett tanfolyamaink természetesen a nyitást követően ott folytatódnak, ahol jelenleg abbahagytuk őket, a megvásárolt bérletek érvényességi ideje pedig a fentieknek megfelelően meghosszabbításra kerül.

Bízunk benne, hogy az elővigyázatossági intézkedéseknek és a közös társadalmi felelősségvállalásnak köszönhetően mihamarabb túljutunk ezen a helyzeten, és hamarosan ismét találkozhatunk!

Győr, 2020. március 13.

A viszontlátásig kitartást és mindenekelőtt jó egészséget kívánunk Mindenkinek!

Az El Paso Csapata

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hírlevelünk megrendeléséhez töltse ki az alábbi űrlapot

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése: