...

...

bővebben

páros speciál online - Győr

DIRTY DANCING SPECIAL:
Ki ne kapná fel a fejét, ha a TV-ben azt a mondatot hallja, hogy "Baby-t senki sem ültetheti a sarokba!"... Biztosak vagyunk benne, hogy Ti is milliószor láttátok már a Dirty Dancing című klasszikust, és fogadjunk, hogy már előttetek is van a zárójelenet, mikor Johnny a magasba emeli táncparnerét. :-)
Az a fantasztikus hírünk van Számotokra, hogy mostantól Ti is belebújhattok Patrick Swayze és Jennifer Grey bőrébe - ráadásul mindebben egy igazi "nagyágyú" lesz a segítségetekre!!! Rákász Dániel 5 éven keresztül játszotta nagy sikerrel Berlinben Johnny szerepét a Dirty Dancing musical változatában, és most büszkén jelentjük be, hogy Győrben csak és kizárólag az El Paso vendégeinek tart különleges online Dirty Dancing Special foglalkozást!

Ugye nem szeretnétek lemaradni róla?!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

BACHATA SPECIAL:

Imádod a karibi ritmusokat, de eddig nem mertél belevágni egy hasonló tanfolyamba? Netán kissé visszahúzódóak vagytok partnereddel, és nem szeretnétek mások előtt táncolni? Akkor most eljött a Ti időtök! Mostantól ki sem kell mozdulnotok a nappalitokból, és mégis elsajátíthatjátok az egyik legszebb, legromantikusabb karibi táncot: a bachatat. A bachata gazi gyöngyszem; líraibb, romantikusabb hangzásvilággal, mint a salsa. A műfaj a Dominikai Köztársaságból indult világhódító útjára. A tánc a szoros, gyakran testkontaktusos tartása mellett rendkívül érzéki hatást kelt, salsa csípőtechnikával, haladóbb szinten komplikáltabb kézmozdulatokkal és vezetéssel. 

Figurasoraink nem egymásra épülnek, így óráinkat akkor is élvezni fogod, ha csak most kezdesz ismerkedni a tánccal, vagy ha kihagytál néhány órát, de most újra visszatérnél, de akkor sem fogsz unatkozni, ha már régóta aktív táncos vagy!

Ha eddig haboztál, mert azt gondoltad, nincs otthon elég helyed, vagy esetleg attól tartottál, hogy az online tér nem a Te világod, vágj bele most! KELJ FEL A KANAPÉRÓL, ÉS NE FÉLJ: PRÓBÁLD KI óráinkat!

tanárok: Bonifert Eszter, Rákász Dániel

A feltüntetett árak fejenként értendőek.
A feltüntetett csoportos óradíj legalább 6 fő aktív résztvevő esetén érvényes. Ellenkező esetben a változtatás jogát fenntartjuk.
Első bérletvásárláskor egy egyszeri, 2000 Ft-os regisztrációs díjat számítunk fel.

FONTOS!
2021. január 4-től az online számlaadási kötelezettség értelmében minden átutalásról elektronikus számlát kell kiállítanunk. Ehhez kérjük, A BANKI UTALÁS MEGJEGYZÉS ROVATÁBAN TÜNTESD FEL PONTOS LAKCÍMED!

Kategória
Korosztály
Szint
Tartam
Dátum
Nap
Kezdés
Ár
Időpontok
Jelentkezés
páros speciál online / bachata
Felnőtt
Minden
60perc/4hét
2021. március 10.
Szerda
19:15
4 000,- Ft
03.10., 02.17., 03.24., 03.31.
páros speciál online / Dirty Dancing/ÚJ KOREOGRÁFIA
Felnőtt
Minden
60perc/4hét
2021. március 10.
Szerda
20:30
4 000,- Ft
03.10., 03.17., 03.24., 03.31.

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hírlevelünk megrendeléséhez töltse ki az alábbi űrlapot

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése: