STÚDIÓNKBAN AZ OKTATÁS HATÁROZATLAN IDEIG SZÜNETEL!

STÚDIÓNKBAN AZ OKTATÁS HATÁROZATLAN IDEIG SZÜNETEL!

bővebben

stretching - Győr

EDZÉS:
VASÁRNAP: 19:00 (60 perc)

A stretching szó szerint nyújtást jelent.


A nyújtás fontosságát sokan alábecsülik, és elhanyagolják az edzés utáni stretchinget. Nyújtás hiányában azonban izmaink megrövidülhetnek és ezáltal elveszíthetik rugalmasságukat. Ekkor beszűkül az ízületi mobilitás, és romlik az izomzat és a csontok vérellátottsága is. Romlik a tartásunk, különböző fájdalmakra leszünk figyelmesek, végül kialakulnak a különböző ízületi betegségek.


A stretching-technikákkal az izmok fokozatosan nyújthatók, így tesznek lehetővé olyan mozdulatokat, mozdulatsorokat, melyeket azt megelőzően csak nehezen, vagy egyáltalán nem tudtunk végrehajtani. Sportolás előtt és után is alkalmazandó, előtte, hogy felkészítsük az izomzatot az erőkifejtésre, a végén pedig ellazításra.

A foglalkozás során fokozott figyelmet fordítunk majd az óra végi statikus nyújtásra, azaz a mozdulatsorban egy adott izomcsoportra koncentrálunk, amit lassan megnyújtunk a végsőkig, majd az adott testhelyzetet megtartva 20-60 másodpercig mozdulatlanul maradunk.

Az órákra folyamatosan lehet csatlakozni alkalmi díjjal ( 2.000Ft), vagy 8 alkalmas, kedvezményes bérlettel (11.000 Ft/azaz 1.375Ft/alk.)!

Folyamatos csatlakozási lehetőség!

Első bérletvásárláskor egy egyszeri 2000 Ft-os regisztrációs díjat számítunk fel.

Kategória
Korosztály
Szint
Tartam
Nap
Kezdés
Ár
Időpontok
Jelentkezés
stretching
Felnőtt
Kezdő
60perc/8hét
Vasárnap
19:00
11 000,- Ft
-

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hírlevelünk megrendeléséhez töltse ki az alábbi űrlapot

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése: