NYÁRI TÁNCTÁBOROK GYEREKEKNEK

NYÁRI TÁNCTÁBOROK GYEREKEKNEK

 Idén három időpontban is:

2020. július 13-17., 2020. július 27-31. és 2020. augusztus 24-28. között

bővebben
INTENZÍV 4 HETES SALSA TANFOLYAM GYŐRBEN

INTENZÍV 4 HETES SALSA TANFOLYAM GYŐRBEN

2020. július 14-től
19:00 órakor

bővebben
INTENZÍV 4 HETES BACHATA TANFOLYAM GYŐRBEN

INTENZÍV 4 HETES BACHATA TANFOLYAM GYŐRBEN

2020. július 14-től
20:15 órakor

bővebben
ESKÜVŐI FELKÉSZÍTÉS & MAGÁNÓRÁK

ESKÜVŐI FELKÉSZÍTÉS & MAGÁNÓRÁK

bővebben

Újra megnyitjuk stúdiónkat!

A kormány legutóbbi határozata 2020. május 4-től lehetővé teszi a sportegyesületek által szervezett, valamint az amatőr sport, a szabadidős sport és tömegsport célú edzésen való részvételt. Mivel ennek értelmében stúdiónk újranyitása nem ütközik jogszabályi akadályokba, hosszas mérlegelést és alapos megfontolást követően úgy döntöttünk, hogy május 11-től - ha több lépcsőben is, de - ismét megnyitjuk kapuinkat, és folytatódnak az edzéseink.
 

A higiéniai előírásokat betartva fokozott rendszerességgel takarítunk és fertőtlenítünk stúdiónkban, emellett több helyen is kézfertőtlenítőt helyezünk ki az épületben Számotokra. Folyamatosan szellőztetünk, az edzéseket követően pedig minden esetben biztosítva lesz a légcsere. Ezért az órák között 15 perces szünetet tartunk (ott is, ahol korábban nem volt), emiatt néhány esetben előfordulhatnak 5-10 perces változások a korábban megszokott időpontokkal kapcsolatban. Kérjük, hogy Mindenki jelentkezzen fel honlapunkon az adott tanfolyamra, ahol a pontos kezdéssel kapcsolatban is tájékozódhattok. (Amelyik tanfolyamot nem találjátok meg honlapunkon, azt jelenleg nem áll módunkban újra indítani. Ezekkel kapcsolatban később tájékoztatunk Benneteket.)

Elsőként május 11. hétfőtől GYŐRBEN a (szokott időpontokban) a következő csoportok edzései folytatódnak:

Versenyzők
Latin4Girls
Fitness foglalkozások (Latin4Ladies, Latin Fitness, Alakformáló fitness, Gerinctorna, Fitness balett, Felnőtt balett, Zumba, Jumping)
Felnőtt páros edzések (fix pároknak) Társastánc, Salsa, Bachata, Kizomba
 

Továbbra is szünetelő foglalkozások:

• Táncelőkészítő (óvodás társastánc)
• Gyermek Társastánc
• Gyermek Balett foglalkozások
• Tanuló Társastánc

MOSONMAGYARÓVÁRI csoportjaink május 17. vasárnaptól folytatódnak.

A részvételi létszámok tükrében felnőtt társastánc és karibi tanfolyamainkat optimalizálnunk kellett, és a jelenlegi helyzetben Győrben május 11-től összevont foglalkozásokat tudunk tartani Nektek. Az órarendet úgy állítottuk össze, hogy abban mindenki megtalálja a saját tudásának megfelelő foglalkozást, így az órák tematikája is ennek megfelelően módosul.


A fentiek értelmében 2020. május 11-től Győrött az alábbiakban tudjuk elindítani tanfolyamainkat:

Gyermek tanfolyamok:
- Versenyző tréning (hétfő, szerda, péntek)
- Latin4Girls (haladó: kedd 15:30, középhaladó: szerda 16:30, technika: szerda 17:30)

Páros tanfolyamok (A kurzusok szint besorolása a jelenlegi helyzetben csupán irányadó - az edzettségetekhez legközelebb álló fokozatú tanfolyamra jelentkezzetek!):
- Kezdő társastánc (csütörtök 20:30)
- Haladó társastánc (vasárnap 18:00)
- Társastánc Ezüst szint (hétfő 19:15)
- Társastánc Hobby perfekció (kedd 19:15)
- Salsa (összevont kubai és L.A salsa foglalkozás minden szintnek: szerda 20:00)
- Bachata (összevont foglalkozás minden szintnek: szerda 20:15)
- Kizomba (szerda 18:45)

Fontos, hogy bármelyik foglalkozáshoz is csatlakoztok, a már megvásárolt bérletetekkel tudtok jönni ezekre az órákra.

Fitness foglalkozások:
- Latin Fitness (hétfő 17:45)
- Latin4Ladies (kezdő: kedd 17:45, szerda 18:45, haladó: csütörtök 18:45)
- Alakformáló Fitness (péntek 17:45)
- Fitness Balett (szerda 8:30, vasárnap 16:30)
- Zumba (csütörtök 18:00)
- Gerinctréning (vasárnap 16:30)
- Felnőtt Balett (haladó: péntek 18:45, kezdő: vasárnap 17:45)
- Jumping (kedd 18:00, csütörtök 19:15)


Honlapunkon már csak a módosított órarendnek megfelelő tanfolyamokat találjátok meg; kérünk Benneteket, hogy ennek megfelelően regisztráljatok fel ismét a választott kurzusokra!
(Páros tanfolyamainkra jelenleg továbbra is csak az egy háztartásban élők vagy egymással rokoni/párkapcsolatban élők jelentkezhetnek!)

Természetesen a fenti órarend csupán átmeneti - folyamatosan nyomon követjük az eseményeket, és amint a helyzet lehetővé teszi, az előírásoknak megfelelően és lehetőségeinkhez mérten mi is aktualizálni fogjuk a tanfolyamokat.
 

Jelentkezésetekkel a következő szabályokat fogadjátok el Magatok és Társaitok védelmének érdekében:

▪️Az edzésen mindenki saját felelősségére vesz részt.

▪️Kérjük, hogy amennyiben bármilyen betegség jeleit tapasztaljátok magatokon, ne gyertek edzésre!

▪️Az épületben csak az edzések résztvevői, valamint stúdiónk munkatársai tartózkodhatnak - kérjük, hogy a szülők, kísérők kint várakozzanak!

▪️A recepció, az előtér és az öltözők területén kérjük a maszk használatát!

▪️Az edzés során maszk és kesztyű használata javasolt. Amennyiben nem használtok kesztyűt, kérjük, hogy edzés előtt mossatok és/vagy fertőtlenítsetek kezet!

▪️Kérjük, hogy az edzésre pontosan (5 perccel az óra előtt) érkezzetek! Az épületbe akkor tudunk beengedni Benneteket, miután az előző csoport távozott – addig kérünk Mindenkit, hogy a teraszon vagy az épület előtt várakozzon. Javasoljuk, hogy amíg az edzésre várakoztok, a teraszon/parkolóban is tartsatok egymástól 1,5 méteres távolságot!

▪️Kérjük, hogy mindenki abban a ruhában érkezzen, amiben edzeni fog, csak váltócipőt hozzatok magatokkal!

▪️A következő csoportok beengedésének gördülékeny biztosítása érdekében kérjük, hogy az edzést követően rögtön hagyjátok el az épületet!

▪️A fitness órák résztvevőit kérjük, hogy mindenki hozzon magával törölközőt és saját matracot az edzésekre!

▪️A páros táncedzéseken azok a vendégek vehetnek részt, akik fix partnerrel táncolnak (egy háztartásban élnek, vagy rokonságban/párkapcsolatban állnak/rendszeresen találkoznak egymással).

▪️Azon vendégeinknél, akik a járványügyi helyzetre való tekintettel nem tudnak csatlakozni a csoportokhoz, a bérlet érvényességi ideje meghosszabbításra kerül, a befizetésük pedig 1 éven belül beváltható lesz stúdiónk tetszőleges szolgáltatására (kivéve: jumping).

▪️Az edzéseket olyan létszámban van módunk megtartani, hogy a teremben minden esetben garantálni tudjuk a résztvevők közötti 1,5 méteres távolságot (társas táncok esetében ez értelemszerűen páronként értendő).

Tisztában vagyunk vele, hogy a járványhelyzet nem múlt el, de hisszük, hogy az immunrendszer erősítésének legjobb módja a rendszeres testmozgás. Hiszen a sport, a tánc nemcsak kellemes szabadidős tevékenység, de testi-lelki egészségünkre is pozitív hatással van. Ezért bízunk benne, hogy a fenti elővigyázatossági intézkedéseket betartva, egymásra odafigyelve ismét élettel tudjuk megtölteni stúdiónk falait, és május 11-től újra nálunk köszönthetünk Benneteket!

MI MÁR NAGYON VÁRJUK A TALÁLKOZÁST! 

Az El Paso Csapata 

Iratkozzon fel hírlevelünkre

Hírlevelünk megrendeléséhez töltse ki az alábbi űrlapot

Adatok módosítása, leiratkozás vagy aktiválás újraküldése: